Word ook lid!

 
 

Word ook lid!

Welkom bij Collectief Eemland! Bij ons is iedereen, of je nu boer of burger bent, van harte welkom als lid. Voor slechts €25,00 per jaar lever je een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud van onze lokale natuur.

Als lid van Collectief Eemland steun je direct het waardevolle werk dat wij verrichten. Maar dat is niet alles! We willen onze leden ook iets teruggeven. Daarom ontvang je als lid twee keer per jaar een sprankelende nieuwsbrief met updates, boeiende verhalen en spannende projecten. Daarnaast krijg je een uitnodiging voor onze Algemene Leden Vergadering, waar jouw input van grote waarde is voor de toekomst van onze vereniging.

En laten we de gezelligheid niet vergeten! Als lid ben je speciaal uitgenodigd voor onze jaarlijkse BBQ, een informele gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Als je meer wilt betekenen voor de vereniging dan alleen lid zijn, ben je van harte uitgenodigd! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste weidevogel nesten zoekers. Maak je geen zorgen als je het nog niet kunt; nesten zoeken kun je leren via gratis provinciale cursussen. Na de cursus word je gekoppeld aan een ervaren zoeker, en samen gaan jullie het veld in.