Word ook donateur!

 
 

Word ook donateur!

Welkom bij Collectief Eemland! Of je nu boer of burger bent, je van harte welkom als donateur. Voor slechts €25,00 per jaar lever je een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud van onze lokale natuur.

Als donateur van Collectief Eemland steun je direct het waardevolle werk dat wij verrichten. Maar dat is niet alles! We willen onze donateurs ook iets teruggeven. Daarom ontvang je als donateur een keer per jaar een extra dikke nieuwsbrief met updates, boeiende verhalen en spannende projecten. Daarnaast krijg je een uitnodiging voor onze Algemene Leden Vergadering, waar jouw input van grote waarde is voor de toekomst van onze vereniging.

En laten we de gezelligheid niet vergeten! Als donateur ben je speciaal uitgenodigd voor onze jaarlijkse BBQ, een informele gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Als je meer wilt betekenen voor de vereniging dan alleen donateur zijn kan dat ook! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste weidevogel nesten zoekers. Maak je geen zorgen als je dat nog niet kunt; nesten zoeken kun je leren via gratis provinciale cursussen. Na de cursus word je gekoppeld aan een ervaren zoeker, en gaan jullie samen het veld in.